top of page
Search

Tunnelukossa on ruutia


Tunnelukko sisältää aimo annoksen ruutia, joka räjähtää pienestä teosta, sanasta tai asiasta. Kärpäsestä tulee härkänen. Aika pysähtyy. Hyökyaalto peittää alleen hyvän tarkoituksen. Tunteet

vyöryvät kuumina molemmin puolin. Itse asia hautautuu.

Tämän jälkeen selvitellään, jos selvitellään.

Normaalisti tämä kuuluu elämään. Puhdistetaan ilmaa. Kun tällaista tapahtuu uudelleen ja uudelleen, niin ollaan jo konfliktissa. Osapuolet addiktoituvat näihin purkauksiin, sillä räjähdykset tuovat energiaa suhteeseen. Toisella osapuolella tulee tunne siitä, että on oikeassa. Tästä luonnollisesti seuraa se, että toinen on väärässä, joka puolestaan menettää voimansa.

Jos näitä tulee usein, niin asialle pitää tehdä jotakin tunnelukon purkamiseksi.

Tällainen ajatus tuli mieleen lukiessani Helsingin Sanomista 30.5.2018. Artikkeli on luettavissa tästä linkistä.

https://www.hs.fi/elama/art-2000005698851.html?share=a85d64312300feddf68c1bf05bc85614


11 views0 comments

Recent Posts

See All

"Todellinen arvo syntyy kohtaamisessa" kirjoittaa Satakunnan Yrittäjät huhtikuun numerossa 3 pääkirjoituksessa Pia Hirvonen ja jatkaa, "Kohtaamisesta syntyy se lisäarvo, joka syventää toistemme välist

Me olemme erilaisia kaikista huolimatta. Ihmiskunnan sivistystaso määräytyy sen mukaan, miten me käsittelemme konfliktia. Kärjistetysti voidaan sanoa, että atomipommin laukaiseminen ja sillä uhkaamine

bottom of page